Η μεταγραφική περίοδος στο Handball όπως είναι λογικό δεν έχει τελειώσει. Ωστόσο, το aigioallsports.gr  θα προσπαθήσει να… κρίνει τις ομάδες με βάση τα περσινά δεδομένα και να… μαντέψει πάνω – κάτω την βαθμολογία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (Όμιλος Ξυνή)

Ο Ολυμπιακός φέτος αναμένεται λίγο – πολύ ίδιος στην δυναμικότητα με τον περσινό ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι. και θα προσπαθήσει να κερδίσει τίτλο ή τίτλους από την πρώτη κι όλας χρονιά ως Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. . Βέβαια η κληρωτίδα έβγαλε ντέρμπι από νωρίς , αφού την δεύτερη αγωνιστική υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι που θα δείξει πολλά. Η εκτίμηση μας είναι ότι θα μπει στην τετράδα με σχετική ευκολία.

Α.Ε.Κ.

Η ΑΕΚ φέτος είναι ένα πραγματικό στοίχημα. Η αλήθεια είναι ότι έχει κάνει ήδη μία πολύ καλή προσθήκη που ακούει στο όνομα Έλντιν Βραζάλιτσα και φυσικά πιστεύουμε ότι δεν θα μείνει εκεί. Από την άλλη πλευρά όμως πρέπει να δούμε και το πόσο θα δέσει με τον νέο της προπονητή (Νίκο Γραμματικό). Πιστεύουμε πως η ΑΕΚ με δύο – τρεις καλές προσθήκες αλλά κρατώντας τον βασικό κορμό θα μπορέσει να σταθεί ανταγωνιστική την νέα σεζόν. Η ΑΕΚ μπαίνει δύσκολα στην μάχη αφού τις πρώτες δύο αγωνιστικές αντιμετωπίζει τον Διομήδη Άργους και το Σεριφάτο Αιγίου.

Α.Ο. ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ

Ο Διομήδης Άργους έχει καλούς παίκτες και έχει ήδη προχωρήσει σε αρκετές ανανεώσεις συμβολαίων. Στην ομάδα επέστρεψαν μετά από απουσία ενός και τριών ετών , οι Τζούρο Μούγιτς και Πάνος Χειβιδόπουλος, αντίστοιχα. Ο Διομήδης φέτος θα προσπαθήσει να μπει… σφήνα στην τετράδα.

Α.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Ο Φίλιππος Βέροιας πέρσι δεν κατάφερε να “απειλήσει” και κατέλαβε την 7η θέση. Φέτος , θα προσπαθήσει να βρει τα πατήματα του από την αρχή και να πάρει την νίκη απέναντι στο Καματερό την πρώτη αγωνιστική , αφού μετά ακολουθούν τρία συνεχόμενα παιχνίδια “φωτιά”.  Φέτος θα προσπαθήσει να μπει στην εξάδα.

Α.Σ.Ε. ΔΟΥΚΑ

Ο Δούκας φέτος φαίνεται να κρατάει τον κορμό του και σίγουρα θα προσπαθήσει να πετύχει αυτό που δεν πέτυχε πέρσι αν και έφτασε πολύ κοντά. Πιστεύουμε ότι θα μπει στην τετράδα.

ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Ο Αερωπός φαίνεται να κρατάει και αυτός βασικό κορμό αφού ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί προσθαφαιρέσεις. Θα προσπαθήσει να καταλάβει την 7η ή την 8η θέση για να μην μπλέξει σε περιπέτειες.

Α.Λ.Κ. ΣΕΡΙΦΑΤΟ ΑΙΓΙΟΥ

Το ΣΕΡΙΦΑΤΟ φέτος έχει μπει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι. Πρόσθεσε εμπειρία κάτω από τα δοκάρια καθώς και παίκτες που έχουν αγωνιστεί στην Handball Premier σε πολλές θέσεις. Από την ομάδα επισήμως αποχώρησαν οι Vladimir Stosic και Νίκος Μαγκαφουράκης. Το Σεριφάτο θα προσπαθήσει να κάνει κάτι παραπάνω σε σχέση με πέρσι και να αναρριχηθεί στον βαθμολογικό πίνακα για να μην μπλεχτεί με play out.

Γ.Α.Σ. ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Το Καματερό έχει μπει και αυτό δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι και έχει αρπάξει ήδη 3-4 παίκτες. Φαίνεται να έχει δύσκολο έργο στην υπόθεση της παραμονής, αν και θα παλέψει τις όποιες πιθανότητες έχει.

Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται να διατηρεί δυο βασικές επτάδες όπως και πέρσι και να έχει την δυνατότητα πολλών αλλαγών. Φαίνεται να μπαίνει εύκολα στην πεντάδα.

Π.Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ

Ο Φοίβος φέτος δείχνει να είναι κοντά στα play out. Κομβικό παιχνίδι από την αρχή αφού φιλοξενείται στο Αίγιο από το Σεριφάτο. Αντίπαλο θα έχει τον πρώην τερματοφύλακα του, που φέτος θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Αιγίου , Strahinja Popovic.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ.

Ο Πανελλήνιος έχει ως στόχο την εξάδα. Αν δεν τα καταφέρει πιστεύουμε ότι θα είναι 7ος. Έχει καλό και δεμένο σύνολο το οποίο φαίνεται ότι θα κρατήσει και την νέα χρονιά.

Χ.Α.Ν.Θ.

Μετά από έναν χρόνο απουσίας της η Χ.Α.Ν.Θ. επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία όπου θέλει και να παραμείνει. Φυσικά δεν θα έχει εύκολο έργο αφού θα χρειαστεί να κονταροχτυπηθεί για να μείνει μακριά από τα play out.

 

Με βάση τα παραπάνω, θα λέγαμε ότι οι ομάδες χωρίζονται σε 3 γκρουπ δυναμικότητας. Το πρώτο γκρουπ αποτελείται από την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό , τον ΠΑΟΚ , τον Δούκα όπου φαινομενικά θα είναι και οι 4 ισχυροί. Το δεύτερο γκρουπ αποτελούν οι Διομήδης Άργους , Φίλιππος Βέροιας και  Πανελλήνιος, οι οποίοι βρίσκονται στην μέση από πλευράς δυναμικότητας. Τέλος , το τελευταίο γκρουπ το οποίο είναι πολύ αμφίρροπο είναι οι εναπομείναντες Α.Λ.Κ. ΣΕΡΙΦΑΤΟ , Αερωπός Έδεσσας, Φοίβος Συκεών , Γ.Α.Σ. Καματερό και ΧΑΝΘ.

*Το άρθρο γράφτηκε με βάση την περσινή εικόνα των ομάδων και τις μέχρι τώρα κινήσεις τους στο μεταγραφικό παζάρι.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ