Ο υφυπουργός αθλητισμού, κ. Κοντονής, έχει δηλώσει εξ’ αρχής ότι για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League θα πρέπει όλες οι ομάδες να τοποθετήσουν κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στα γήπεδα τους.

Ο Παναιγιάλειος, φυσικά δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και έτσι  οι άνθρωποι της «μελανόλευκης» ΠΑΕ έχουν ξεκινήσει ήδη, διεργασίες ώστε να τοποθετηθούν κάμερες και στο Δημοτικό Στάδιο του Αιγίου. Μάλιστα, από ότι λένε… κύκλοι της ΠΑΕ Παναιγιάλειος, η τοποθέτηση των καμερών θα ξεκινήσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Όσον αφορά τα έξοδα, δεν ξέρουμε το ακριβές ποσό που απαιτείται αλλά σίγουρα δεν είναι δι’ όλου ακαταφρόνητο, ειδικά για ομάδες όπως αυτές της Football League που τα έσοδα τους είναι μηδαμινά.

Πάντως, το κόστος που απαιτείται για την τοποθέτηση καμερών στο Δημοτικό στάδιο της πόλης μας, το ανέλαβε η διοίκηση του Παναιγιάλειου.

Αν λοιπόν αρχίσει η τοποθέτηση στις αρχές της εβδομάδας , τότε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας αναμένεται να είναι έτοιμο, καλώς εχόντων των πραγμάτων, περίπου σε μία εβδομάδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ