Είναι κοινό μυστικό πλέον ότι Παναιγιάλειος και Αθανασόπουλος είναι κοντά στο διαζύγιο. Οι δύο πλευρές, όπως σας μετέφερε την είδηση πρώτο το aigioallsports.gr, θα χωρίσουν… τους δρόμους τους μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ωστόσο, ότι είναι να γίνει, καλό θα είναι να γίνει γρήγορα, προς όφελος της ομάδας αλλά και του παίκτη( ειδικά της ομάδας). Αυτό το λέμε γιατί από χθες αιωρούνται πολλά στην… ατμόσφαιρα και ειπώθηκαν ακόμα πιο περισσότερα. Ακούστηκε ότι ο Αθανασόπουλος θέλει να φύγει διότι δεν έχει θέση βασικού στην ομάδα, ότι φταίει η διοίκηση και άλλα πολλά.

Η πιο λογική εξήγηση αλλά και οι πληροφορίες μας όμως, πιστοποιούν ότι ο Χρήστος Αθανασόπουλος θέλει να λύσει το συμβόλαιο του γιατί δεν έχει θέση βασικού στην ομάδα. Να θυμίσουμε, ότι ο έμπειρος πορτιέρο έχει παίξει βασικός μόνο σε ένα παιχνίδι, αυτό για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας με την Σπάρτη.

Καλό θα ήταν λοιπόν και δεν το λέμε με ειρωνεία, η διοίκηση του συλλόγου να τοποθετηθεί επίσημα και να δώσει εξηγήσεις στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, για να διασφαλίσει τα συμφέροντα της και να μην βγαίνει πάντα… κακή χωρίς να φταίει.

Σημειωτέον,  το λέω για όλες τις περιπτώσεις που ισχύουν.
ΥΓ: Έλεγα να μην γράψω αλλά θεώρησα ότι έπρεπε. Γιατί ο Παναιγιάλειος είναι πάνω από πρόσωπα.

ΥΓ: Μιλάμε για έναν άνθρωπο και αθλητή που διακρίνεται για το ήθος του, τη παιδεία του και την προσφορά του στο σύλλογο.

Ο… Μελανόλευκος Γκολτζής

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ