Η πόλη του Αιγίου… κινείται σε ρυθμούς χάντμπολ και οι προετοιμασίες για το παιχνίδι… πάρτι του Σαββάτου έχουν ήδη αρχίσει. Οι εκπλήξεις συνεχίζονται από πλευράς διοίκησης , φιλάθλων και όχι μόνο. Έτσι το μενού της προετοιμασίας σήμερα είχε την σχεδίαση τριών νέων πανό τα οποία θα αναρτηθούν για πρώτη φορά το Σάββατο.

Το AigioAllSports σας παρουσιάζει τα σχέδια:

 

α) Το πρώτο πανό που σχεδιάστηκε από τους φιλάθλους δίνει έμφαση στην πορεία της ομάδας από την χρονολογία που πρόεδρος ανέλαβε ο κ. Κωστής Παπασταύρου. Μάλιστα αφήνουν να εννοηθεί ότι όχι μόνο αναγνωρίζουν τις 3 συνεχόμενες ανόδους των “Μελανόλευκων”, αλλά πιστεύουν ότι με τον κ. Παπασταύρου στο… τιμόνι και με τους ανθρώπους που τον πλαισιώνουν η ομάδα μπορεί να φτάσει ακόμα ψηλότερα.

 

 

β) Από την προετοιμασία και το πάρτι που θα στηθεί το Σάββατο δεν θα μπορούσε να λείπει και το παιδικό χρώμα. Έτσι , τα παιδιά των ακαδημιών ζωγράφισαν το δικό τους πανό με σπρέι και θα βάλουν και την δική τους πινελιά στο παιχνίδι του Σαββάτου.

γ) Τέλος , οι φίλαθλοι του Σεριφάτου αποφάσισαν να αποτυπώσουν σε συλλεκτικό πανί το έτος που η ομάδα τους βρέθηκε στα μεγάλα σαλόνια της Handball Premier. Το όνομα της ομάδας παρουσιάζεται με μεγάλα γράμματα και πλαισιώνεται από πολυάριθμα αστέρια. Η πολύωρη (7ωρη) δουλειά έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα και έφερε ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ