Το τρίτο του φιλικό παιχνίδι δίνει αύριο 18 Αυγούστου ο Παναιγιάλειος στα πλαίσια της προετοιμασίας του.

Στις 6 το απόγευμα θα φιλοξενήσει την Κόρινθο 2006 που ανέβηκε φέτος στη Γ΄Εθνική Κατηγορία. Το εισιτήριο κοστίζει 3 ευρώ, ενώ όπως και στο παιχνίδι με τη Θύελλα οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας και οι μαθητές θα έχουν ελεύθερη είσοδο.

Στο μεταγραφικό σχεδιασμό οι μελανόλευκοι ανακοίνωσαν χθές το βράδυ την απόκτηση του Ανδρέα Κουραχάνη. Ο νεαρός μεσός είχε αγωνιστεί στην Κ-20 του Παναιγιάλειου, όπως επίσης του ΠΑΟ Βάρδας και του Ατρόμητου Αντιρρίου.

Η χθεσινή ημέρα όσον αφορά τη προετοιμασία περιελάμβανε εργομετρικές εξετάσεις, που έγιναν κάτω από την επίβλεψη του γυμναστή της ομάδας Θοδωρή Δροσόπουλου και του Ανδρέα Φουσέκη που αφιλοκερδώς βοήθησε με τις γνώσεις του την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Μάλιστα η διοίκηση για αυτό το λόγο έβγαλε και τη σχετική ανακοίνωση:

“Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. ενημερώνει το φίλαθλο κοινό πως το σημερινό μας πρόγραμμα περιελάμβανε εργομετρικές εξετάσεις. Οι μελανόλευκοι αφού χωρίστηκαν σε γκρουπ πέρασαν τα τέστ υπό την επίβλεψη του Γυμναστή μας Θεόδωρου Δροσόπουλου αλλά και του καταξιωμένου Γυμναστή κ. Ανδρέα Φουσέκη, τον οποίο η Διοίκηση της ομάδας θέλει να ευχαριστήσει δημοσίως για την ευγενική και αφιλοκερδή προσφορά του στο Σύλλογό μας”.

Η Διοίκηση του Π.Γ.Σ.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ