Επίδειξη δύναμης και ισχύος από την Φλόγα Ροδιάς η οποία συνέτριψε στην έδρας της τον Εθνικό Αιγίου με το εντυπωσιακό 8-1και εξακολουθεί να βρίσκεται στο -3 από την κορυφή  του βαθμολογικού πίνακα,  από την Ζήρια/ΤΑΔ’93, έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο.

Οι φιλοξενούμενοι του  Γιάννη Μπαλτιμά ήσαν αυτοί μάλιστα που πήραν το προβάδισμα μόλις στο 9΄ με τον Εριόλ (2ο φετινό). Ένα γκολ όμως που δεν μπόρεσαν να το διαχειριστούν μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους, αφού η Φλόγα Ροδιάς στο διάστημα αυτό έφθασε στην ολική ανατροπή, χάρις στα τα τέρματα των Βασίλη Παρίσση στο 26΄ και στο 29΄ και του Γιώργου Κυρίκου στο 41.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι του Μίλτου Καρατζά απαλλαγμένοι πλέον από το παραμικρό άγχος, πέτυχαν άλλα πέντε τέρματα στο 67΄ και πάλι με τον Βασίλη Παρίσση που έκανε χατ τρικ και έφθασε συνολικά τα 7 στο πρωτάθλημα.

Στην συνέχεια την σκυτάλη ανέλαβαν οι Παναγιώτης Γκλαβάς στο 71΄ (1ο φετινό), Γιώργος Χριστόπουλος (2ο φετινό), Γιάννης Κουτρόπουλος (1ο φετινό) και Γιώργος Κυρίκος (6ο φετινό).

ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ: Αλ. Παρίσσης, Μανέτας, Γκλαβάς, Ίλντο (58΄ Κλάϊντι), Σπανός (84΄ Σωτηρόπουλος), Τσιαντομένικο (46΄ Π. Λιακόπουλος), Γ. Χριστόπουλος, Κουτρόπουλος, Β. Παρίσσης, Μπατούνας, Κυρίκος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΟΥ: Παναγιωτόπουλος, Καββαδάς (54΄Αρντίτ), Κουτρόπουλος, Αντεριώτης, Μανέτας, Σολωμός, Κουτσογεώργης, Εριόλ, Γιαννούλιας, Γκιζέλης (74΄ Ψηλός) Αγγελόπουλος (63΄ Διαμαντόπουλος)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ