Ανοίγει αύριο και επίσημα η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού για όλες τις ομάδες. Σε αυτό το ρυθμό πλέον κινούνται όλοι στο αιγιώτικο στρατόπεδο από το Δημήτρη Σπανό μέχρι και τους ανθρώπους της διοίκησης. Άλλωστε όπως έχει τονίσει ο Αιγιώτης τεχνικός όλες οι κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι θέλει να έχουν ολοκληρωθεί στο μεγαλύτερο βαθμό μέχρι και τις 24 Ιουλίου όπως είναι και το πρώτο ραντεβού για τη νέα σεζόν.

Όλο το βάρος πλέον έχει πέσει  στην απόκτηση ενός έμπειρου αμυντικού, ενώ όσον αφορά το χώρο της μεσαίας γραμμής οι μελανόλευκοι είναι στην αναζήτηση ενός επιτελικού μέσου και ακραίου χαφ.

Τέλος εκεί που ίσως οι οποίες κινήσεις θα γίνουν θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές, ώστε να αποκτηθεί ένας επιθετικος που θα έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα, ενώ ανάλογα με το τι θα συμβεί με την περίπτωση του Στέλιου Κρητικού ( δεν εχει ξεκαθαρίσει ακόμα η περίπτωση του περσινού πρώτου σκόρερ) καθώς όπως βγαίνει από τα χείλη των ανθρώπων του Παναιγιάλειου υπάρχει διαφορά αλλα δεν είναι αγεφύρωτη.

Αν τελικά δεν τα βρουν οι δυο πλευρές τότε η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση και δεύτερου επιθετικού παίκτη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ