Η γιορτή που είχε στήσει η Λαμία για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας χάλασε από την βροχή που έπεφτε από το πρωί στην Φθιώτιδα. Ήρθε και η ομάδα της Καρδίτσας να την αποτελειώσει, με το 0-1 βάζοντας φινάλε και στο εντός έδρας αήττητο των γηπεδούχων. Τα πράγματα για την Λαμία φαίνονταν, λοιπόν, από την αρχή πως δεν ήταν και πολύ καλά.Οι άνθρωποι της Λαμίας είχαν προετοιμάσει εντυπωσιακά πράγματα για να εορταστεί η άνοδος, αλλά η βροχή τους χάλασε τα σχέδια. Και ήρθε και η ήττα, παρά τις 23 τελικές προσπάθειες. Το γκολ της νίκης σημείωσε στο 52′ ο Σωτήρης Τσιλούλης μετά από εκτέλεση φάουλ πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Λαμίας για το 0-1.

ΣΚΟΡΕΡ: 52′ Τσιλούλης

ΛΑΜΙΑ (Μ. Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος (84′ Μπουλούλης), Όμο, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Βασιλόγιαννης, Καραγιάννης, Μπλάζιτς, Βαλιός (65′ Αυγενικού), Ρότσα (46′ Βάντερσον), Ματσούκας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γ. Μάγγος): Γεωργατζάς, Τζάνης, Καραγιάννης, Δημόπουλος, Ντεμπελέ (85′ Τζέλλος), Μπιτέλης (46′ Χαλκιαδάκης), Σμίλτος, Τσιλούλης, Μπλέντι, Τζέκος, Ξέρρας.

Διαιτητής: Διώτης (Ευρυτανίας) Βοηθοί: Αναστασάκης (Χανίων), Δουλγεράκης (Αν. Αττικής)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ