Δεν επετράπη η οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι Θεσσαλονικείς δοκιμάζονται στις 15.00 της Κυριακής (12/2) κόντρα στον πρωτοπόρο Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά δεν θα μπορέσουν να πάρουν έξτρα ώθηση από τους φιλάθλους τους.

Και αυτό γιατί, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (10/2), ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης απαγόρευσε την οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών του Άρη για το ματς «για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Έτσι, η Θύρα 6-7 θα παραμείνει κλειστή, όπως και το εκδοτήριο για τις ανάγκες των φίλων των «κίτρινων» και θα λειτουργήσει μόνο αυτό για τους φιλάθλους του Απόλλωνα. Θέση στην απαγόρευση μετακίνησης φίλων του Άρη ενόψει του ντέρμπι της Ριζούπολης πήρε το σωματείο φιλάθλων «Αναγέννηση Απόλλων» και σημείωσε ότι «όπως εμείς θέλουμε να έχουμε την κερκίδα μας σε όλα τα γήπεδα, έτσι θέλουμε και οι αντίπαλοι να έχουν τη δική τους θύρα στο «Γ. Καμάρας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:  «Την Κυριακή έχει ντέρμπι! Ντέρμπι Α’ Εθνικής στο Ναό με αντίπαλο την ομάδα του Άρη. Καλούμε τον κόσμο του Απόλλωνα να γίνει ο 12ος παίκτης της ομάδας, με φωνή και πάθος να παίξουμε και εμείς μπάλα από την κερκίδα. Να νιώσουν όλοι πως η Ριζούπολης είναι έδρα.  Ως «Αναγέννηση» είμαστε σταθερά υπέρ των ελεύθερων μετακινήσεων οπαδών. Οι οπαδοί δίνουν χρώμα και ψυχή. Όπως εμείς θέλουμε να έχουμε την κερκίδα μας σε όλα τα γήπεδα, έτσι θέλουμε και οι αντίπαλοι να έχουν τη δική τους θύρα στο «Γ. Καμάρας». Εξάλλου το γήπεδο μας έχει τις δυνατότητες να φιλοξενήσει κάθε αντίπαλη ομάδα και τον κόσμο της. Ως εκ τούτου είμαστε αντίθετοι στην απαγόρευση της μετακίνησης των οπαδών του Άρη για το κυριακάτικο ματς.  Υ.Γ: Η Θύρα μας είναι η 2β!  Το Δ.Σ της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ».

Γιώργος Κρανιώτης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ