Πανσερραϊκός και Πανθρακικός έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, αλλά έμειναν στο 0-0. Η ομάδα της Κομοτηνής μπήκε δυνατά στο ματς για να αιφνιδιάσει, αλλά ούτε ο Ζυγκερίδης ούτε ο Κάρδαρης κατάφεραν να σκοράρουν. Με την πάροδο του χρόνου οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ματς και σπατάλησαν σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.  Αποκορύφωμα ήταν τα δύο δοκάρια. Το ένα στο 56′ με τον Τσελεπίδη και το άλλο στο 57′ με τον Τσιμίκα. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη είχε εκ νέου την υπεροχή, οι «πράσινοι» επεδίωκαν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση, αλλά οι δύο εστίες δεν παραβιάστηκαν ποτέ. Μετά τη λευκή ισοπαλία, ο Πανσερραϊκός είναι 8ος στους 14 βαθμούς (έχει ματς λιγότερο), ενώ ο Πανθρακικός 12ος με 12 βαθμούς.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π. ΔΙΛΜΠΕΡΗΣ): Μέλκας, Στέβιτς, Καψάλης, Τσελεπίδης, Παπατζίκος, Φουσού, Ρούτσης (11 λ. τρ. Κανούλας), Τσιμίκας, Κάκκο (78′ Κτιστόπουλος), Τσούτσης (84′ Τάντιτς), Γκούρτσας.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κ. ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ): Γκαραβέλης, Πολίμος, Κάρδαρης, Μπουγαΐδης, Πετρούσης, Πλέγας, Γαβριηλίδης, Ρουσσάκης (63′ Φουρκάν), Μήλιος, Ζιγκερίδης (80′ Κωστίκος), Κυριαλάνης (61′ Μπεκατώρος).

Διαιτητής: Λυμπούδης (Μακεδονίας) Βοηθοί: Αϊναλής, Τυριακίδης (Μακεδονίας)

Γιώργος Κρανιώτης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ