Στην ξένη αγορά έχει στρέψει την προσοχή του ο Παναιγιάλειος για να βρει τους καταλλήλους παίκτες που θα δημιουργήσουν την επιθετική γραμμή, καθώς τα ποσά που ζητάνε οι αντίστοιχοι Έλληνες παίκτες είναι αρκετά υψηλά σύμφωνα πάντα με το μπάζετ που έχει θέσει η αιγιώτικη διοίκηση.

Για την κάλυψη αυτών των θέσεων ένα από τα ονόματα που ακούστηκε είναι και αυτό του Εμίλιο Φουρτάδο, που είχε φορέσει και πριν 2 χρόνια τη φανέλα της ομάδας, φέτος είχε αγωνιστεί στην Πολωνική Ολύμπια Γκρούτζιαζ (Α! Εθνική).

Βέβαια στη διοίκηση περιμένουν τι θα συμβεί και με τις ομάδες που δεν πέρασαν το πρώτο στάδιο της αδειοδότησης, καθώς αν και μετά την έφεση που έχουν καταθέσει δεν πάρουν τελικά άδεια, τότε τα πράγματα θα αλλάξουν άρδην καθώς θα υπάρχει μεγάλη επιλογή παικτών που θα είναι πάνω από 24 ετών και δεν θα μπορούν να τους αποκτήσουν, με το Παναιγιάλειο και τα Τρίκαλα να έχουν πλέον το πρώτο λόγο και φυσικά να  μην ζητάνε τα χρήματα που αυτή τη στιγμή θέλουν για να υπογράψουν σε μια ομάδα.

Αυτή τη στιγμή το μελανόλευκο ρόστερ αποτελείται από 15 παίκτες και όπως όλοι μας διαπιστώνουμε όλο το βάρος θα πέσει τις επόμενες ημέρες για να καλυφθούν τα κενά στο χώρο της μεσαίας αλλά και της επιθετικής γραμμής.

Τερματοφύλακες: Αθανασίου, Τσάπαλος, Πολίτης.

Αμυντικοί: Ρέλλας, Ντέμο, Στίκας, Κοντοχρήστος, Σακκελαρόπουλος,  Βλάχος, Βατουσιάδης, Τσουρής.

Μέσοι: Τρίγκας, Μπρους.

Επιθετικοί: Γκούφας, Κόκκορης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ