Με την ασπρόμαυρη φανέλα του ΟΦΗ θα αγωνίζεται και επίσημα από τη νέα σεζόν ο Μανώλης Ροβίθης, ο οποίος ολοκλήρωσε τις συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας και υπέγραψε το νέο του μονοετές συμβόλαιο.

Την Παρασκευή (2/9), όπως και αναμενόταν η ΠΑΕ ανακοίνωσε την επιστροφή του 24χρπονου επιθετικού, που μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου και τόνισε ότι ήθελε να γυρίσει για να βοηθήσει τους Κρητικούς στην προσπάθειά τους για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Μάλιστα ο Ροβίθης τέθηκε και στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια, αφού έκανε και την πρώτη του προπόνηση. Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ήταν η εξής:

«Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο Μανόλης Ροβίθης, ο οποίος υπέγραψε την Παρασκευή (2/9) το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ για ένα χρόνο.

«Μπορεί η συμφωνία μου με τον ΟΦΗ να είναι για ένα χρόνο, αλλά θα προσπαθήσω να πείσω τους ανθρώπους του ΟΦΗ, για να μείνω περισσότερα» ανέφερε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο γρήγορος επιθετικός, ο οποίος επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στην κρητική ομάδα.

Ο Ροβίθης πανηγύρισε με τη Λάρισα την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ και έχει φρέσκια εικόνα από το πρωτάθλημα. Όπως λέει «είναι μια σκληρή κατηγορία. Κατά τη γνώμη μου μετράει η άμυνα περισσότερο από την επίθεση. Η άμυνα δίνει το πρωτάθλημα δηλαδή».

Για την επιστροφή του στον ΟΦΗ τονίζει πως «είναι κάτι που ήθελα πολύ να γίνει και μάλιστα το επιδίωξα. Ήθελα να γυρίσω στον ΟΦΗ. Γίνεται καλή προσπάθεια και θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο για την ευκαιρία που μου δίνουν. Θέλω να βοηθήσω τον ΟΦΗ, να πετύχει την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ, όπου αξίζει να βρίσκεται » ανέφερε ο 24χρονος επιθετικός.

Ο Μανόλης Ροβίθης βρέθηκε την Παρασκευή το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ».

Πηγή:www.a-sports.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ