Το άνοιγμα της αυλαίας του φετινού πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, φέρνει τον Παναιγιάλειο να αντιμετωπίζει αύριο το μεσημέρι στις 13:30 στο δημοτικό στάδιο της Ρόδου τον Διαγόρα.

Επικίνδυνη αποστολή έχει να επιτελέσει η Αιγιώτικη ομάδα η οποία με το καλημέρα είναι υποχρεωμένη να κολυμπήσει σε βαθιά νερά, καθώς ο σημερινός αντίπαλός του είναι από τα βασικά φαβορί για άνοδο στην football league.

Όσον αφορά την Ροδίτικη ομάδα αυτή ιδρύθηκε το 1905, έχει χρώματα το κόκκινο και το μπλέ, χρησιμοποιεί σαν έδρα της το δημοτικό στάδιο Ρόδου “ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ”, χωρητικότητας 3.700 θεατών. Με τον 59χρονο προπονητή Νίκο Παντέλη και το πλούσιο ρόστερ που διαθέτει για τα δεδομένα της κατηγορίας, ευελπιστεί ότι φέτος θα κατορθώσει να στεφτεί πρωταθλήτρια και του χρόνου τέτοια εποχή θα βρίσκεται στην ανώτερη κατηγορία.

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης είναι ο κ. Περάκης από τον σύνδεσμο Αθηνών με βοηθούς τους κ.κ. Μπαλιάκα (Κοζάνης) και Καραγιαννίδη (Αθηνών).

Όσον αφορά την προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο Παναιγιάλειος σε 6 αγώνες έχει γνωρίσει την ήττα σε 5 παιχνίδια και έχει γευτεί τη νίκη σε 1.

Αναλυτικά:

Σεζόν 1980-1981 Β! Εθνική

Παναιγιάλειος – Διαγόρας 0-3

Διαγόρας – Παναιγιάλειος 3-0

Σεζόν 1982-1983 Β! Εθνική

Παναιγιάλειος – Διαγόρας 2-0 (Δρακίδης, Καραμανλής)

Διαγόρας- Παναιγιάλειος 2-1 (Δρακίδης)

Σεζόν 2007 – 2008 Γ! Εθνική

Διαγόρας – Παναιγιάλειος 1-0

Παναιγιάλειος – Διαγόρας 0-2

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ