Με σημαντικές ανακατατάξεις στο ρόστερ του ΑΟ Χανιά συνοδεύεται η έλευση της νέας χρονιάς, καθώς αποφασίστηκε να αποδεσμευτούν πέντε ποδοσφαιριστές.

Οι Μάρκο Ζόρο, Γιώργος Λύρας, Νίκος Γκεμίση, Άγγελος Σιάννης και Θανάσης Μαργαρίτης πρόκειται να δουν την πόρτα της εξόδου και να ψάξουν για την επόμενη ποδοσφαιρική τους στέγη.

Ο Γκεμίσης, ο οποίος ήταν εκ των βασικών στις μέχρι τώρα αναμετρήσεις του ΑΟΧ, έχοντας εννέα συμμετοχές, ενώ ο Λύρας αγωνίστηκε σε οκτώ παιχνίδια, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να σημειώσει τέρμα. Όσον αφορά στον Ζόρο, δεν ανταποκρίθηκε στα όσα προσδοκούσαν οι άνθρωποι των Χανίων το καλοκαίρι και αγωνίστηκε ελάχιστα, ενώ οι Σιάννης και Μαργαρίτης είχαν, επίσης, μικρό χρόνο συμμετοχής.

Έτσι, αυτή η πεντάδα ακολουθεί της αποχωρήσεις των Μάνιας και Ρούνιτς και πλέον δημιουργήθηκαν μεγάλα κενά στο ρόστερ της κρητικής ομάδας, τα οποία και πρέπει να καλυφθούν άμεα. Εντός τις εβδομάδας αναμένεται  να γίνουν οι πρώτες μεταγραφές.

«Διαζύγιο» με τέσσερις για την Καλλονή

To καλοκαιρινό πλάνο είναι προφανές πως δεν βγαίνει στην Καλλονή που παραμένει βυθισμένη και χωρίς νίκη στην ουρά της βαθμολογίας της FootballLeagueκαι στο έμψυχο υλικό των Μυτιληνιών ξεκίνησαν εκκαθαρίσεις.

Όπως, λοιπόν, ανακοίνωσε τη Δευτέρα (2/1) ο νησιωτικός σύλλογος τέσσερις ποδοσφαιριστές αποτελούν παρελθόν. Πρόκειται για τους Κέρι, Ντάμπο, Αρναούτογλου, Ντάλλα. Οι δύο τελευταίοι δεν συμπεριλαμβάνονταν στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας από το ξεκίνημα της σεζόν, όμως οι δύο πρώτοι ήταν βασικά στελέχη και λογικά η Καλλονή θα κινηθεί για την αντικατάστασή τους.

«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Ανδρέα Ντάμπο, Παναγιώτη Αρναούτογλου, Αλέξη Ντάλλα και Φλόρενς Κέρι.

Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στην καριέρα τους» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλονή.

Πηγή: a-sports.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ