«Πολύ μικρός για τα όνειρά μας», αναφέρουν οι οργανωμένοι οπαδοί του Αγροτικού Αστέρα για τον τέως ιδιοκτήτη του συλλόγου.

Ο Σύνδεσμος οπαδών του Αγροτικού Αστέρα «Green Ghetto» εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση το Σάββατο (17/06), όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται στην ικανοποίηση που υπάρχει σχετικά με την αποχώρηση του Ηλία Θεοδωρίδη από τον σύλλογο του Ευόσμου. Εξάλλου, οι τελευταίοι απείχαν από το γήπεδο εξαιτίας του τέως μεγαλομετόχου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αφού διαβάσαμε τις ανακοινώσεις των βετεράνων και των ποδοσφαιριστών, οφείλουμε σαν Σύνδεσμος Φίλων του Αγροτικού Αστέρα να πάρουμε θέση για τα τελευταία γεγονότα που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα. Αρχικά αρνούμαστε να δεχτούμε υποδείξεις για το καλό του Αστέρα από άτομα που εμφανίζονται στο γήπεδο ΜΟΝΟ την ημέρα της βράβευσής τους. Το υποτιθέμενο ενδιαφέρον τους είναι κάτι παραπάνω από ύποπτο. Να ξέρουν πως την ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, τον ρουφιάνο όμως κανείς. Όσον αφορά την ανακοίνωση των παικτών, δεν μας προκαλεί εντύπωση, αφού σαν πιστά σκυλιά και αυτοί υποστηρίζουν το αφεντικό τους, κοιτώντας μόνο το συμφέρον τους.

Επιπλέον θέλουμε σαν σύνδεσμος να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας σχετικά με την παραίτηση του προέδρου, παρόλο που γνωρίζουμε ότι κρύβεται βαθύτερος σκοπός πίσω από αυτήν. Στα 5 χρόνια παρουσίας του στον σύλλογο παρακολουθήσαμε αδικαιολόγητες εναλλαγές προπονητών, παραγκωνισμό των νέων ποδοσφαιριστών που έβγαιναν από την ακαδημία και ομάδες που παρήγαγαν ποιοτικό ποδόσφαιρο μόνο σε συγκεκριμένες περιόδους μέσα στη σεζόν.

Η ομάδα τα χρόνια αυτά ούτε την υψηλότερη κατάταξη στην ιστορία της πέτυχε (όπως ισχυρίζεται ο ίδιος και όπως αποδεικνύουν τα στατιστικά), ούτε κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου του Ευόσμου με τις πορείες της.

Κλείνοντας καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο του Αστέρα να δώσει παρών στην Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη, όπου θα κριθούν πολλά για το μέλλον του συλλόγου.

Υ.Γ.1 Μοναδικός υποκινητής μας είναι η αγάπη μας για την ομάδα
Υ.Γ.2 Είσαι πολύ μικρός για τα όνειρά μας
Υ.Γ.3 Αστέρας στα εύκολα, ΑΣΤΕΡΑΡΑ στα δύσκολα».

Πηγή: a-sports.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ