Στη Νέα Ιωνία θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ προέρχεται από ήττα κόντρα στον Διομήδη, ενώ ο Δούκας βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αφού «τρέχει» σερί 3 νικών.
Μάλιστα για την ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» επιστρέφουν Μωραϊτης, Νταρσουλάντ και Μυλωνάς, ενώ για την ομάδα του ΙΕΚ ΞΥΝΗ πάλι θα λείψει ο Κωστακίδης.
Ο πίβοτ των γηπεδούχων Τάσος Παπαδιονυσίου σχολίασε: «Παίζουμε με τον Δούκα προέρχεται από καλές εμφανίσεις, παρά τις απουσίες του. Εμείς προερχόμαστε από ατυχές αποτέλεσμα με Διομήδη. Πρέπει να αντιδράσουμε και να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις. Η αλήθεια είναι πως βασιζόμαστε στην άμυνα και οι δύο ομάδες, γι’ αυτό εκτιμώ ότι όποια ομάδα περιορίσει τους αιφνιδιασμούς της άλλης θα έχει τον πρώτο λόγο».
Ο τερφατοφύλακας του Δούκα Δημήτρης Μπραουδάκης είπε: «Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Θα είναι δύσκολο. Έχουμε μάθει να διαχειριζόμαστε τις απουσίες. Θα κριθεί στην άμυνα. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση 60 λεπτά. Σίγουρα σε σχέση με τα ντέρμπι κόντρα σε ΠΑΟΚ και Διομήδη, είμαστε σε καλύτερη κατάσταση και σαφέστατα έχουμε λιγότερα προβλήματα απουσιών. Φέτος το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και πιστεύω ότι δύσκολα θα ξεφύγει κάποια ομάδα έως το τέλος του πρώτου γύρου».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ