Εκτός play off ο ΠΑΟΚ Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τέλειωσε και σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς για τις ομάδες που τερμάτισαν από την 5η έως την 10η θέση, συμπεριλαμβανομένου και του Σεριφάτου ,μπορούν να απολαύσουν πρόωρες διακοπές και να βάλουν από τώρα τα πλάνα για του χρόνου. Ειδική αναφορά αξίζει να γίνει στις ομάδες οι οποίες τερμάτισαν στις πρώτες 4 θέσεις και θα αναγκαστούν να παίξουν αγώνες play off για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά:
– Στα play off και με μεγάλη διαφορά από τους διώκτες του μπήκε η ομάδα του Ξυνή η οποία μάλιστα απέχει και μία νίκη από τον τελικό.
– Την δεύτερη θέση κατέκτησε η ΑΕΚ αφού υπερτερεί του Δούκα και του Διομήδη στην τριπλή ισοβαθμία που προέκυψε. Η ΑΕΚ μάλιστα κινδύνευσε να μείνει εκτός play off αφού στην κυριολεξία άρπαξε μέσα από τα χέρια του ΠΑΟΚ την θέση στην τετράδα.
– Στην τρίτη θέση τερμάτισε η ομάδα του Δούκα , η οποία μάλιστα φαίνεται να έχει ένα καλό σύνολο και να μπορεί να κλέψει ακόμη και τον τίτλο.
– Τέλος, οι <<Λύκοι>> του Άργους μπορεί να μην ξεκίνησαν καλά την σεζόν ωστόσο με αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν να βρίσκονται στην τετράδα και να διεκδικούν τον τίτλο τον οποίον μάλιστα τους είχε στερήσει ο Φίλιππος πέρσι. Η τετράδα των play off ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη αφού ήταν γνωστό ότι ΙΕΚ Ξυνή , ΑΣΕ Δούκα και Διομήδης Άργους θα πάρουν το εισητήριο, ενώ την τετράδα θα έκλεινε μία εκ των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Τελικά αυτή έμελλε να είναι η ΑΕΚ μετά την σημερινή ισοπαλία στην Θεσσαλονίκη.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ