Πέρσι ο «δικέφαλος» του Βορρά υπέστη βαριά ήττα (32-24) στην Κυψέλη από τον Πανελλήνιο, φέτος οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει πολύ καλά την χρονιά και μάλιστα τους χωρίζει μόλις ένας βαθμός.
«Είναι πάντα συναρπαστικό να παίζεις απέναντι σε τέτοιες ομάδες, όπως ο ΠΑΟΚ ειδικά φέτος που βρίσκονται σε καλή κατάσταση και στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Εύχομαι πρώτα απ’ όλα να το χαρούμε και έπειτα να φανούμε αρκετά ανταγωνιστικοί. Η βαθμολογία είναι πλασματική. Ο ΠΑΟΚ έχει βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και για αυτό βρισκόμαστε κοντά. Αντίθετα με εμάς που τα πιο δύσκολα παιχνίδια ακολουθούν. Δίνουμε όμως προσοχή σε κάθε ματς ξεχωριστά», σχολίασε ο προπονητής του Πανελληνίου Γιώργος Ζαραβίνας.
Από την άλλη πλευρά ο Νίκος Γεωργιάδης, τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε: «Σίγουρα πηγαίνουμε πιο υποψιασμένοι μετά το περσινό αποτέλεσμα. Πέρσι είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών, είχαμε εκτός Αλβανό, Κυπραίο και αρκετά εσωτερικά θέματα να λύσουμε. Από την άλλη πλευρά ο Πανελλήνιος έκανε πολύ καλή πορεία στο περσινό πρωτάθλημα. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι. Αν είμαστε καλά, από εμάς θα εξαρτηθεί». Για το αν θα μπορέσει να ξεφύγει βαθμολογικά κάποια ομάδα είπε: «Στις τρεις πρώτες ομάδες πρέπει να προσθέσουμε ΑΕΚ, Φίλιππο και Διομήδη και εκτιμώ ότι η βαθμολογική διαφορά των ομάδων θα είναι μικρή. Εννοείται ότι μεγάλη σημασία θα έχει η διάρκεια».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ