Στο ντέρμπι της Πελοποννήσου το Σεριφάτο που έχει εντυπωσιάσει με 3 νίκες έως τώρα, θα υποδεχθεί τον Διομήδη που έκανε την νίκη της 6ης αγωνιστικής, επικρατώντας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ.
«Περάσαμε την διακοπή του πρωταθλήματος, δουλεύοντας στο γήπεδο. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις αμυντικές μας ικανότητες. Ο Διομήδης είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά δεν έχει βρει τα πατήματά της, γιατί είναι ακόμα καινούργια. Η βαθμολογία δεν έχει να κάνει με τις ικανότητες του Διομήδη, εξάλλου η νίκη επί του ΙΕΚ ΞΥΝΗ φανέρωσε τις δυνατότητές της. Το παιχνίδι είναι θέμα ημέρας και πειθαρχίας», σχολίασε ο προπονητής του Σεριφάτου Κώστας Χατζηκωνσταντίνου.
Από την πλευρά των «Λύκων» ο Χρήστος Αργυρού είπε: «Ξεκινήσαμε τη χρονιά άσχημα και νομίζω ότι φανήκαμε λίγο άτυχοι. Το γεγονός όμως ότι, όχι μόνο νικήσαμε στον προηγούμενο αγώνα, αλλά σπάσαμε και το αήττητο του φαβορί ΙΕΚ ΞΥΝΗ, μας ανεβάζει τη ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση. Πάμε τώρα στο Αίγιο να αντιμετωπίσουμε μια ιδιαίτερη ομάδα, δυνατοί, με στόχο πάντα τη νίκη και τους δύο βαθμούς. Δεν υποτιμούμε ποτέ τον αντίπαλο. Είμαστε καινούργια ομάδα και κάθε εβδομάδα με τη δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις βελτιωνόμαστε. Πρέπει την βελτίωσή μας να την εξαργυρώνουμε στον αγωνιστικό χώρο».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ