Ντέρμπι παραμονής με το καλημέρα, αφού στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας το Σεριφάτο θα υποδεχθεί την νεοφώτιστη και αυτή στη κατηγορία ΑΕΣΧ Πυλαίας. Οι “μελανόλευκοι” έχουν κάνει σημαντική επένδυση με καλές μεταγραφές και ευελπιστούν να κρατηθούν στην κατηγορία, ενώ και η ομάδα της Πυλαίας ξεκινάει με αισιοδοξία τη σεζόν.

Ο τεχνικός του Σεριφάτου Κώστας Χατζηκωνσταντίνου: «Περιμένω ένα ντέρμπι. Είναι το πρώτο ματς στην μεγάλη κατηγορία δεν υπάρχει φαβορί. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη. Πρέπει όμως να έχουμε υπομονή και επιμονή, δεν κρίνεται τίποτα σε ένα ματς. Εύχομαι να γίνει ωραίο παιχνίδι και να το ευχαριστηθούμε όλοι. Μακάρι όλοι να έχουμε την υγεία μας».

Ο προπονητής της ΑΕΣΧ Πυλαίας Πάνος Γούσιος δήλωσε: «Παρότι είναι νωρίς είναι σημαντικό ματς γιατί και οι δύο ομάδες είναι νεοφώτιστες.

Κρατήσαμε τον κορμό από τα προηγούμενα χρόνια και κάναμε κάποιες καλές προσθήκες. Δείξαμε καλή συνοχή στα φιλικά και πιστεύω ότι αν εμφανιστούμε όπως πρέπει μπορούμε να κερδίσουμε. Έχουμε έμπειρους παίκτες, δεν θα επηρεαστούμε από την έδρα». Για τους φιλοξενούμενους θα λείψουν οι Καφαντάρης, Λάππας, Σιαματάς.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ