Στο κλειστό του Καματερού η ιδιαίτερα φορμαρισμένη ΑΕΚ που προέρχεται από σπουδαία νίκη επί του Δούκα, θα αντιμετωπίσει τον Άρη Νίκαιας. Η ομάδα του Πειραιά είναι η μοναδική χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα.
«Η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε να κερδίσουμε αυτό το ματς. Θεωρητικά είναι ένα από τα εύκολα παιχνίδια, αλλά αν δεν είμαστε σοβαροί κινδυνεύουμε να βρεθούμε προ εκπλήξεως. Τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν για την δουλειά μας. Στην αρχή της χρονιάς ακούγαμε διάφορα, όπως ότι η ΑΕΚ θα είναι στην 5η- 6η θέση και πιο κάτω. Εμείς σαν μεταξύ μας είχαμε πίστη ότι μπορούμε να μπούμε στην πρώτη τετράδα των πλέι οφ. Αυτός ήταν ρεαλιστικός στόχος. Μέχρι στιγμής μας πάνε όλα ευνοϊκά, έχοντας βγάλει και ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα.
Η λογική λέει πως όταν θα μπούμε στο ΟΑΚΑ θα είμαστε σε ακόμα καλύτερο επίπεδο. Θα έχουμε και άλλη ψυχολογία με την είσοδό μας σε ένα καινούργιο ουσιαστικά γήπεδο», σχολίασε ο αριστερός εξτρέμ της ΑΕΚ Διονύσης Γεωργιάδης.

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Άρη Τάκης Μελετάκος είπε: «Ξέρουμε ότι παίζουμε με μία φορμαρισμένη ομάδα. Περιμέναμε να έχουμε κάποιους βαθμούς έως τώρα κάτι που δεν έχει συμβεί. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι το έργο μας από εδώ και πέρα. Θα προσπαθήσουμε σε κάθε ματς για το καλύτερο».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ