Ενδιαφέρον ζευγάρι είναι αυτό του Αερωπού με τον Δούκα στην Έδεσσα. Μάλιστα είναι παράδοση οι δύο ομάδες να συναντιούνται στις πρώτες αγωνιστικές κάθε σεζόν με τους γηπεδούχους να αποδεικνύονται σκληρά «καρύδια». Πέρσι νίκησαν 28-24 (ισοπαλία 30-30 στο Δαϊς), όπως και την περίοδο 2013-2014 με 26-25, ενώ άλλη μία νίκη σημείωσαν και την σεζόν 2010-2011 με 25-24.
Πάντως και οι δύο ομάδες έχουν προβλήματα, αφού αμφίβολοι για τον Αερωπό είναι οι Δημάκης, Τζουβάρας, Μπαντής, Κυριακού, ενώ για τον Δούκα δεν θα παίξουν οι Τζηράς, Τόμπρος, Ζιβούλοβιτς.
«Κάθε πρεμιέρα είναι ιδιαίτερη. Η ομάδα μας κράτησε τον βασικό κορμό. Στόχος μας είναι να ενταχθούν στο κλίμα οι μεταγραφές, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Πέρα από το άγχος της πρεμιέρας, έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών. Έχουμε καλή παράδοση με τον Δούκα, αλλά όλα θα φανούν στο γήπεδο. Οι ειδικές καταστάσεις και η άμυνα θα κρίνουν το αποτέλεσμα του αγώνα», είπε ο προπονητής του Αερωπού Γιάννης Πηλαλίδης, ενώ ο Γιώργος Κρανάκης επεσήμανε: «Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη και κρύβει παγίδες. Παρά τις απουσίες που έχουμε καλούμαστε να προσαρμοστούμε στις συνθήκες του αγώνα και να παλέψουμε για τους δύο βαθμούς ώστε να ξεκινήσουμε με νίκη τη φετινή χρονιά».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ