Στο ΔΑΚ Έδεσσας άλλο ένα πολύ δύσκολο ματς περιμένει τον Αερωπό που μέχρι στιγμής μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή μία εβδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Ο προπονητής του Αερωπού Έδεσσας Γιάννης Πηλαλίδης σχολίασε: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα πολύ ισχυρή. Ο αντίπαλος είναι το φαβορί. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας. Εμείς θέλουμε να είμαστε μέσα στο παιχνίδι, να παίξουμε καλά και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Μόνο κέρδη θα έχουμε από το ματς».

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Ιατρούδης είπε: «Στην πρώτη μας φετινή έξοδο στην περιφέρεια θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που η βαθμολογική της θέση είναι εικονική. Χρειάζεται σοβαρότητα και πειθαρχία για 60 λεπτά, ώστε καταφέρουμε τον στόχο μας που είναι η νίκη. Ακολουθεί μια σειρά παιχνιδιών έως την διακοπή με Αερωπό Έδεσσας, ΠΑΟΚ, Διομήδη Άργους στα οποία πρέπει να είμαστε σε αγωνιστική ετοιμότητα, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο μας στον αγωνιστικό χώρο». Στην αποστολή επιστρέφει ο Παντελής Κωστακίδης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ