Την Κυριακή θα ολοκληρωθεί η αγωνιστική με ένα εξίσου σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΕΣΧ Πυλαίας και Πανελλήνιο. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από σπουδαίο «διπλό» στο Αίγιο, ενώ οι «Ολυμπιονίκες» από την ήττα κόντρα στον Φίλιππο.
Καφαντάρης, Λάππας, Σιαματάς θα λείψουν από τους γηπεδούχους.
Ο τεχνικός της ομάδας Πάνος Γούσιος είπε: «Στόχος μας είναι η νίκη. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Έχουμε ενθουσιασμό και ανυπομονούμε για το παιχνίδι. Ο Πανελλήνιος είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα, το έδειξε και πέρσι. Είναι ένα παιχνίδι στα μέτρα μας και αν είμαστε καλά, πιστεύω θα κερδίσουμε».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Ζαραβίνας επεσήμανε: «Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Η Πυλαία προέρχεται από καλή εμφάνιση και νίκη στο Αίγιο και έχει ενθουσιασμό. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά για την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά. Απέναντι στον Φίλιππο είχαμε πολύ «θέλω». Ο αντίπαλος ήταν πιο συγκροτημένος, εμείς πληρώσαμε τα πολλά τεχνικά λάθη και τα αρκετά χαμένα σουτ. Πάντα όταν παίζεις με τον νταμπλούχο, υπάρχει διαφορετικό ειδικό βάρος».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ