Γιορτή ετοιμάζει ο Άρης Νίκαιας στον «Πλάτωνα», αφού θα είναι το πρώτο εντός έδρας ματς του συλλόγου στην μεγάλη κατηγορία μετά από τρία χρόνια απουσίας. Ο Διομήδης Άργους αναζητά πάση θυσία την νίκη, μετά την ήττα από την ΑΕΚ.
Ο τεχνικός του Άρη Τάκης Μελετάκος είπε: «Είναι το πρώτο μας παιχνίδι εντός έδρας στην Handball Premier μετά από καιρό. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία σπουδαία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Σκοπός μας είναι να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι. Θα παίξουμε χωρίς άγχος με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το πιο σημαντικό είναι να πάμε σε ένα παιχνίδι που να ελέγχουμε το ρυθμό, χωρίς λάθη».
Ο προπονητής του Διομήδη Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε: « Ο Άρης Νίκαιας είναι μια ομάδα με εξαιρετική συνοχή και επιμονή. Αυτό τους έκανε και την περασμένη σεζόν άξιους πρωταθλητές στην Α2. Εμείς στοχεύουμε συστηματικά στην βελτίωσή μας ατομικά και ομαδικά. Αν και έχουμε τον πρώτο λόγο το Σάββατο, πρέπει να βγάλουμε πολύ ενέργεια και να επιμείνουμε στους τακτικούς μας στόχους, για να κάμψουμε μια ομάδα, που ειδικά στην έδρα της είναι δυσκολοκατάβλητη».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ