Η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» προέρχεται από βαριά ήττα στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και σαφέστατα θέλει να επιστρέψει στις νίκες, όντας το φαβορί απέναντι στην ΑΕΣΧ Πυλαίας. Μάλιστα οι Θεσσαλονικείς θα έχουν σοβαρές απουσίες, αφού θα μείνουν στην συμπρωτεύουσα οι Σεβαστίδης, Αλμπάνης, Παπαδόπουλος, Καφαντάρης, Λάππας, Βάκκας, ενώ και ο Δούκας έχει -όπως συμβαίνει από την αρχή της σεζόν- αρκετές απουσίες.
«Ερχόμαστε από ένα ματς που είχαμε χάσει με μεγάλη διαφορά και αυτό μας έκανε να συγκεντρωθούμε περισσότερο στο αυριανό παιχνίδι . Είναι δύσκολος αγώνας διότι η Πυλαία είναι μια νεοφώτιστη ομάδα και θα θέλει να κερδίσει τον αγώνα, αλλά από την άλλη εμείς δουλέψαμε σκληρά στις προπονήσεις, διορθώσαμε κάποια λάθη και είμαστε έτοιμοι αυτά που κάναμε στην προπόνηση να φάνουν στον αγώνα. Ο καλύτερος θα κερδίσει», σχολίασε ο διεθνής πίβοτ του Δούκα Μάριος Μωραϊτης.
Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός της Πυλαίας Πάνος Γούσιος είπε: «Θα έχουμε έξι έφηβους στη σύνθεση μας. Είναι δύσκολο να πάρουμε κάτι θετικό, ξέρουμε ότι έχουμε λίγες πιθανότητες, αλλά θα τις εξαντλήσουμε
Ο Δούκας είναι γρήγορη ομάδα που θα μπει πιστεύω στην τετράδα των πλέι οφ και δεν ήταν αντιπροσωπευτική η εικόνα του κόντρα στον ΠΑΟΚ».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ