Ξεκάθαρο φαβορί έχει η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη Νίκαιας, αφού ο «δικέφαλος» του Βορρά παρουσιάζεται ως ένα από τα φαβορί για τον τίτλο, ενώ ο νεοφώτιστος Άρης θα παλέψει για την παραμονή.
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Νίκος Γεωργιάδης επεσήμανε: «Καλή χρονιά, καλή επιτυχία σε όλους. Απέναντι στον Άρη έχουμε τον πρώτο λόγο. Η ομάδα της Νίκαιας θα δώσει τον δικό της αγώνα για να σωθεί. Διαφορετικές ομάδες, διαφορετικοί στόχοι. Παρόλα αυτά πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο και την ιδιαιτερότητα της πρεμιέρας. Καθρέφτης πάντα είναι το γήπεδο».
Από την πλευρά του ο προπονητής του Άρης Τάκης Μελετάκος είπε:
«Γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε μια ισχυρή ομάδα. Υπήρχε αρκετός προβληματισμός για το αν θα μπορούσαμε να αγωνιστούμε στην Handball Premier. Αποφασίστηκε να λάβουμε μέρος και να κάνουμε την προσπάθεια μας που από όλους τους αθλητές θα είναι τεράστια. Στα οκτώ χρόνια που βρίσκομαι επικεφαλής του τμήματος έχουμε καταφέρει διοίκηση και προπονητές να υπάρχει υγεία στο τμήμα με περισσότερα από 80 παιδιά στα αναπτυξιακά τμήματα και συμμετοχή σε όλες τις κατηγορίες».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ