Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Μίκρα Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Δούκα. Πρόκειται για δύο από τις τρεις ομάδες (η άλλη είναι ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΝΙ) που έχουν έως τώρα το απόλυτο «δύο στα δύο». Πέρσι η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» νίκησε δύο φορές στο πρωτάθλημα και το κύπελλο τον «δικέφαλο», ενώ ο ΠΑΟΚ επικράτησε με δυσκολία στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Handball Premier.
«Η ομάδα έχει δείξει από τα φιλικά κιόλας πως αγώνα με τον αγώνα γίνεται καλύτερη. Ο ένας μαθαίνει το παιχνίδι του άλλου και εμείς οι καινούργιοι προσαρμοστήκαμε γρήγορα στον τρόπο παιχνιδιού. Οπότε θεωρώ πως η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση εν όψει των τριών αυτών μεγάλων αναμετρήσεων. Σίγουρα το να παίρνεις θετικά αποτελέσματα από αυτά τα ματς είναι ένα πολύ μεγάλο αβαντάζ για τη συνέχεια. Τόσο στον αγωνιστικό όσο και στον ψυχολογικό τομέα.Κάθε αγώνας θα παίξει τον ρόλο του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος όμως είμαστε ακόμα στην αρχή. Θεωρώ πως τα περισσότερα θα κριθούν στα play off χωρίς αυτό να σημαίνει πως αυτά τα παιχνίδια δεν είναι σημαντικά», σχολίασε ο πίβοτ του ΠΑΟΚ Μάρκος Οικονόμου.
Από την πλευρά του Δούκα ο πίβοτ Ανδρέας Αραπακόπουλος είπε: «Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα, ωστόσο εάν έχουμε συνοχή σαν ομάδα πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ έχει ενισχυθεί φέτος και μέσα στην έδρα του είναι ακόμα πιο δυνατός όμως εμείς έχουμε δείξει και στο παρελθόν ότι οι καλές εμφανίσεις μας ανταμείβουν πάντα… κλειδί του αγώνα θα είναι η άμυνα στην οποία θα πρέπει να ρίξουμε μεγάλο βάρος.
Η επιστροφή του Μάριου Μωραϊτη στις προπονήσεις μας βοηθά να δέσουμε ακόμα περισσότερο σε αυτόν το τομέα και πιστεύω ότι εάν κρατήσουμε στην άμυνα και παράλληλα τρέξουμε στο παιχνίδι έχουμε πολλές πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα.
Πάντως, είναι δεδομένο ότι τόσο για εμάς όσο και για τον ΠΑΟΚ το παιχνίδι αυτό είναι κομβικό καθώς το αποτέλεσμα του θα μας δείξει που βρισκόμαστε αγωνιστικά». Στη διάθεση της δεν τέθηκαν οι τραυματίες Δημήτρη Τζηρά, Γιώργο Τόμπρο και Ούρο Ζιβούλοβιτς.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ