Στο «Σπίτι του Χάντμπολ» θα διεξαχθεί το ντέρμπι της αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Διομήδη. Ο «δικέφαλος» έχει το απόλυτο με τρεις νίκες και με πειστικές εμφανίσεις, ενώ ο Διομήδης βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι, δείχνοντας ότι ξεπερνάει την ήττα της πρεμιέρας από την ΑΕΚ. Πάντως και οι δύο ομάδες συγκαταλέγονται στα φαβορί για την τετράδα των πλέι οφ.
Ο πίβοτ του ΠΑΟΚ και MVP της περασμένης αγωνιστικής Νίκος Κοκκώνης είπε: «Είναι παιχνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα. Με νίκη θα χτίσουμε καλύτερη ψυχολογία, τίποτα παραπάνω. Ο Διομήδης είναι μια ομάδα που θα συναντήσουμε και αργότερα. Έχει τα φόντα να μπει στην τετράδα. Εμείς παιχνίδι με παιχνίδι αποκτάμε αυτοπεποίθηση και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Υπάρχει χημεία».
Από την πλευρά του ο προπονητής του Διομήδη Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε: «Έχουμε πάρα πολλά να κερδίσουμε και λίγα να χάσουμε από αυτό το ματς. Αυτό που έχω ζητήσει από την ομάδα μου είναι να ευχαριστηθούν αυτόν τον αγώνα και να κρατήσουν το μυαλό τους καθαρό για όσο περισσότερο αγωνιστικό χρόνο γίνεται. Ο ΠΑΟΚ είναι ίσως η πιο πλήρης ομάδα του Πρωταθλήματος, έχει δηλαδή δύο πολύ ανταγωνιστικούς παίκτες με εμπειρία σε κάθε θέση. Θα χρειαστεί πολλή επιμονή και υπομονή για να μείνουμε ανταγωνιστικοί και τα 60 λεπτά».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ