Σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται στο Αίγιο με το Σεριφάτο να φιλοξενεί τον Αερωπό. Οι γηπεδούχοι αισθάνονται πιο άνετα μετά τη νίκη τους επί του Άρη Νίκαιας με την οποία έφτασαν τους τέσσερις πόντους, αντίθετα με την ομάδα της Έδεσσας, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό.
Ο Κώστας Χατζηκωνσταντίνου που θα έχει στην διάθεσή του για πρώτη φορά φέτος τον πίβοτ Παναγιώτη Βασιλόπουλο σχολίασε: «Σίγουρα είμαστε πιο απελευθερωμένοι μετά την δεύτερη νίκη μας. Είχαμε πει ότι κάποια παιχνίδια είναι κομβικά, όπως αυτό με τον Άρη και είναι σημαντικό ότι νικήσαμε. Μας έχει αγχώσει λίγο το ότι δεν έχουμε πάρει αποτέλεσμα στην έδρα μας, αλλά ελπίζω να τα καταφέρουμε αύριο. Ξέρουμε ότι ο Αερωπός θα έρθει να τα δώσει όλα και πως η θέση του είναι πλασματική. Είναι ένα ντέρμπι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες».
Από την πλευρά του ο προπονητής του Αερωπού Γιάννης Πηλαλίδης σχολίασε: «Παίζουμε σε δύσκολη έδρα. Σίγουρα έχουν το ενθουσιασμό και θα είναι επικίνδυνοι. Δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης για το αν είναι σημαντικό το παιχνίδι για εμάς. Αν είμαστε προσεκτικοί και εκμεταλλευτούμε την εμπειρία μας, θα πάρουμε αυτό που θέλουμε».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ