Στο Φιλίππειο της Βέροιας, ο Φίλιππος μία εβδομάδα μετά την μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Διομήδη σε ένα πολύ κρίσιμο ματς για την τετράδα των πλέι οφ.
Οι δύο ομάδες ήταν φιναλίστ του πρωταθλήματος πέρσι, αλλά έχουν χάσει σημαντικό μέρος της δυναμικής τους.
Η παράδοση είναι μοιρασμένη, αφού σε 15 παιχνίδια στη Βέροια, ο Φίλιππος έχει 8 νίκες -με την τελευταία πέρσι στον 2ο τελικό του πρωταθλήματος- και ο Διομήδης έχει φύγει 7 φορές με το «διπλό».
«Περιμένω να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας. Να αντιδράσουμε σωστά στις δύσκολες καταστάσεις, βρίσκοντας τις κατάλληλες λύσεις για να διασπάσουμε την άμυνα του Διομήδη. Θέλουμε την νίκη για να έχουν αξία και οι δύο βαθμοί στον ΠΑΟΚ. Ελπίζω αυτή η επιτυχία να είναι εφαλτήριο για νέες επιτυχίες. Πάντα τα παιχνίδια Φιλίππου και Διομήδη έχουν ιδιαίτερο βάρος, παρά το γεγονός ότι οι ομάδες είναι διαφορετικές σε σχέση με πέρσι», σχολίασε ο τεχνικός του Φιλίππου Στέλιος Σεϊρεκίδης που δεν ξέρει αν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Στέφανο Μιχαηλίδη, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση.
Από την πλευρά του Διομήδη ο πλέι μέικερ Ιούλιος Αργυρού είπε: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον νταμπλούχο της περσινής περιόδου. Προσωπικά εγώ το βλέπω σαν μια πρόκληση, όπου πάμε να αντιμετωπίσουμε την ομάδα που πέρσι μας πήρε το Πρωτάθλημα στην έδρα μας. Παρά το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες είναι καινούργιες με πολλά νέα πρόσωπα, θα είναι ένα ανταγωνιστικό και αμφίρροπο παιχνίδι. Ο Φίλιππος είναι ανεβασμένος μετά το διπλό που πήρε στον ΠΑΟΚ, αλλά και εμείς είμαστε αρκετά ανεβασμένοι μετά τις τρείς συνεχόμενές μας νίκες. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και προετοιμαζόμαστε να πάμε για την τέταρτη νίκη».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ