Μεγάλη τιμή και διάκριση για τον Αθηνόδωρο και  τον στίβο της Αιγιαλείας αποτελεί η αυριανή συμμετοχή του Σπύρου Ιατρόπουλου  με τη Εθνική μας ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα  δρόμου στην πόλη Τσούπριγια της Σερβίας.

Το δελτίο τύπου του Αθηνόδωρου

“Ο αθλητής μας κλήθηκε στην εθνική μετά την επιτυχημένη παρουσία του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δρόμου σε ανώμαλο έδαφος στις 28 Φεβρουαρίου 2016,σ το Μαρκόπουλο Αττικής. Οι αγώνες είχαν οριστεί να διεξαχθούν στις 12 Μαρτίου, αλλά αναβλήθηκαν λόγω των πολύ άσχημων καιρικών συνθηκών που επικράτησαν στην περιοχή και τις καταστροφές που προκλήθηκαν λίγες μόλις ημέρες πριν την ορισμένη ημερομηνία για την διεξαγωγή των αγώνων.

Είναι η δεύτερη φορά για τον αθλητή μας που φοράει τα χρώματα της εθνικής ομάδας, καθώς είχε προηγηθεί η συμμετοχή του στην διεθνή συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου της κατηγορίας Παίδων τον Αύγουστο του 2013.

Αυτή τη φορά ο αθλητής του Συλλόγου μας θα συμμετάσχει στα 8.000 μέτρα της κατηγορίας Νέων Ανδρών.  Αν και βρίσκεται στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας του για την νέα αγωνιστική χρονιά, είμαστε σίγουροι ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό και θα επιστρέψει γεμάτος με πολύτιμες εμπειρίες”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ