Αντίστροφη μέτρηση για τη πρεμιέρα με το τοπίο να παραμένει θολό….

 

Σε  είκοσι μέρες αρχίζει το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, όπου και θα συμμετάσχει ο Παναιγιάλειος. Οι μελανόλευκοι ωστόσο, όπως και οι άλλες ομάδες, θα ξεκινήσει τον φετινό… μαραθώνιο μέσα σε ένα “θολό” τοπίο αφού πλέον δεν φαίνεται στον ορίζοντα επιχορήγηση από την πολιτεία, αλλά και οι χορηγοί σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς δεν θα μπορούν – όσο και να θέλουν- να βοηθήσουν οικονομικά τις ομάδες.

Ειδικά, αν σκεφτούμε πως στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής συμμετέχουν επαρχιακές ομάδες, κάτι που σημαίνει πως στηρίζονται πιο πολύ σε τοπικές επιχειρήσεις. Και μέσα σε όλο αυτό το θολό τοπίο, υπάρχουν και ομάδες από τα Επτάνησα, με πράγματα πλέον να δυσκολεύουν ακόμα πιο πολύ. Προσοχή, για όλους θα ισχύσει αυτό, αλλά ειδικά για τις νησιώτικες ομάδες, αυτό θα είναι- ίσως δυσβάσταχτο. Χαρακτηριστικά παραδείγματα ομάδων που συμμετέχουν στον όμιλο των “μελανόλευκων”, είναι  ο Α.Ο Τσιλιβί, ο ΑΠΣ Ζάκυνθος, ο Παλληξουριακός και ο Εθνικός Σκουλικάδου.

Παρ’ όλα αυτά, εμείς   στεκόμαστε στην “Μαύρη Θύελλα”, η οποία μετά από ένα “διάλειμμα” ενός έτους στο τοπικό πρωτάθλημα, επέστρεψε στις Εθνικές Κατηγορίες. Ο στόχος για την Αιγιώτικη ομάδα, όπως επιτάσσει και η ιστορία  της, είναι να πρωταγωνιστήσει και όχι να έχει ρόλο κομπάρσου. Δύσκολο; Μπορεί ναι, αλλά διαθέτει την πιο βαριά φανέλα, ενώ λογικά θα έχει και τον φίλαθλο κόσμο στο πλευρό της,

Γιατί όπως ακούγεται, από αρχές Οκτώβρη ο κόσμος θα επιστρέψει στα γήπεδα, έστω και σε μικρό ποσοστό ελέω Κορονοϊού. Όμως ακόμα και αυτό το μικρό ποσοστό κόσμου, θα είναι… βάλσαμο για τις ομάδες και πιο πολύ για τον Παναιγιάλειο, ο οποίος και κόσμο που τον ακολουθεί έχει και γήπεδο το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει έως και 900 άτομα, βάση χωρητικότητας.

Αυτά τα ολίγα για αρχή… Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά, πρωτίστως με θέματα υγείας όλων των ανθρώπων και μετέπειτα με την ομάδα της πόλης μας ώστε και φέτος να πετύχει τους σκοπούς που έχει θέσει.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

P