Εβδομάδα επαφών για τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές….

 

Εβδομάδα με πολύ ¨τρέξιμο¨ είναι αυτή που διανύουμε για τη διοίκηση του Παναιγιαλείου. Μετά την ψήφο εμπιστοσύνης στη γενική συνέλευση, οι παράγοντες των μελανολεύκων ξεκινάνε τις επαφές για τη στελέχωση του ρόστερ και την την τεχνική ηγεσία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόθεση των διοικούντων είναι να συνεχίσουν στη τεχνική ηγεσία ο Αλέξης Σπυρόπουλος με τον Μάκη Λελούδα, ενώ όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές, πρώτο μέλημα είναι να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τους Χρήστο Αθανασόπουλο, Βασίλη Μπούνα, Τάκη Παπαδόπουλο και Βαγγέλη Γκάτση. 

Συζητήσεις φυσικά θα γίνουν και με τους υπόλοιπους “βασικούς¨ της ενδεκάδας, ενώ οι όποιες μεταγραφικές προσθήκες γίνουν θα εξαρτηθεί κατά κύριο λόγο από τα οικονομικά ανταλλάγματα που θα ζητηθούν από τος ποδοσφαιριστές και τα κενά που μπορεί να δημιουργηθούν από τυχόν αποχωρήσεις.

Στη διοίκηση επιθυμούν να έχουν ολοκληρώσει αυτά τα δύο σημαντικά θέματα μέσα στην εβδομάδα καθώς όλοι θέλουν την ερχόμενη Δευτέρα να μπει η ομάδα στο γήπεδο για την έναρξη της προετοιμασίας.

 

 

 

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutubeby feather
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

P