Ημέρα των “ευχαριστιών” και των “συγχαρητηρίων” η σημερινή στο Παναιγιάλειο

Ημέρα ανακοινώσεων η σημερινή στο Παναιγιάλειο, με τη διοίκηση της ομάδας να “μοιράζει”  συγχαρητήρια και ευχαριστίες σε αθλήτριες και επιχειρηματίες της περιοχής μας.

Η επιτυχία των αθλητριών cheerleaders.

Ο Παναιγιάλειος Γ. Σ. συγχαίρει τις cheerleaders Εβελίνα Μπούνα και Άρτεμις Φλώρου καθώς και την προπονήτρια τους κα. Κατιάνα Λατάνη, για την κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλείου στην διοργάνωση Olympus και την κατηγορία junior b cheer jazz. Ευχόμαστε από καρδιάς να συνεχίσουν τις επιτυχίες τους και να μας κάνουν πάντα περήφανους.

 

Ευχαριστηρία ανακοίνωση στην Άννα Κουτσοπούλου για τις προστατευτικές μάσκες

Ο Παναιγιάλειος Γ. Σ. ευχαριστεί το cafe “Καλορίζικο” στον Λόγγο Αιγιαλείας και ιδιαιτέρως την ιδιοκτήτρια του κα. Άννα Κουτσοπούλου Μπούνα για την προσφορά της σε προστατευτικές μάσκες για την πανδημία με το λογότυπο του Συλλόγου. Την βεβαιώνουμε ότι πίσω από τις μάσκες της φωτογραφίας υπάρχουν πολλά χαμόγελα συμπάθειας. Την ευχαριστούμε θερμά!

 

 

Ευχαριστώ και στον Γιάννη Πίκουλα

Η Διοίκηση και οι Ποδοσφαιριστές του Παναιγιαλείου Γ.Σ. ευχαριστούν θερμά τον κ. Γιάννη Πίκουλα για το ενδιαφέρον και την ευγενική προσφορά του στην ομάδα μας.

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutubeby feather
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

P