Θύρες “κλειστές”.. αλλά με το μυαλό και τη καρδιά δίπλα στην ομάδα….

Μια πρεμιέρα διαφορετική από τις άλλες θα είναι αυτή για τον Παναιγιάλειο, καθώς δεν θα έχει ως 12ο παίκτη τους φιλάθλους του. 

Για ένα σύλλογο που στηρίζεται σε αυτούς οικονομικά και ηθικά η απουσία τους από τις εξέδρες είναι σημαντική. Η διοίκηση των μελανόλευκων κατανοώντας την επιθυμία των φιλάθλων της “Μαύρης Θύελλας” να βρεθούν με οποιονδήποτε τρόπο στις εξέδρες και προς αποφυγή παρεξηγήσεων εξέδωσε τη παρακάτω ανακοίνωση:

“Φίλες και φίλοι, Μια νέα ποδοσφαιρική χρόνια ξεκινά για τον Παναιγιάλειο, με πολλές ιδιαιτερότητες, δυσκολίες και πρωτόγνωρες καταστάσεις. Δυστυχώς, η πανδημία του κορονοϊού και τα αυστηρά μέτρα για τον περιορισμό της, δεν μας επιτρέπουν να χαρούμε και να απολαύσουμε με τον τρόπο που γνωρίζουμε, το ποδόσφαιρο που τόσο αγαπάμε.

Φέτος δεν βλέπουμε αφίσες με την αναγγελία του κάθε αγώνα. Η ομάδα μας δεν μπόρεσε να επισκεφθεί τα σχολεία της περιοχής όπως έκανε κάθε χρόνο και η εκδήλωση για την παρουσίαση της φανέλας και του ρόστερ ματαιώθηκε. Ακόμη και ο Αγιασμός για τη νέα περίοδο πραγματοποιήθηκε με την παρουσία μόνο του ποδοσφαιρικού τμήματος και των μελών της διοίκησης και φυσικά με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Το μεγαλύτερο και σοβαρότερο πρόβλημα όμως που αντιμετωπίζουμε είναι η απαγόρευση εισόδου των φιλάθλων μας στο γήπεδο. Κάτι που έχουμε επισημάνει πολλές φορές στις ανακοινώσεις μας και θεωρούμε αδιανόητο να συμβαίνει. Σε κάθε περίπτωση, σεβόμενοι την ιστορία του Συλλόγου μας είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε, παρά την τεράστια οικονομική αλλά και κοινωνική ζημιά, ευελπιστώντας να επανέλθουμε στην κανονικότητα το συντομότερο.

Έως τότε ζητάμε συγγνώμη αλλά και την κατανόηση των πολυπληθών φιλάθλων μας, παρότι δεν είμαστε εμείς οι υπεύθυνοι γι’ αυτή την κατάσταση. Πρέπει να προφυλάξουμε την ομάδα μας τόσο από την πανδημία όσο και από τις εξοντωτικές ποινές σε περίπτωση που δεν τηρηθούν τα μέτρα. Παρακαλούμε να μας βοηθήσετε σ ‘αυτό.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου οι θύρες θα είναι κλειστές η καρδιά μας όμως θα είναι ορθάνοιχτη για τον ιστορικό μας Σύλλογο, τον Παναιγιάλειο”.

Η Διοίκηση  του Παναιγιαλείου Γ.Σ.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

P