Και στη Γ! Εθνική με την ίδια διοίκηση …. Η ομάδα ανήκει στη πόλη δήλωσε ο Τάσος Βασιλείου

 

Η πρόταση Γιάννη Παπαπέτρου δεν υλοποιήθηκε ποτέ για την εμπλοκή του στα διοικητικά των μελανολεύκων, καθώς οι προσπάθειες που έγιναν από τη πλευρά του δεν είχαν το ανάλογο αποτέλεσμα. ‘Ετσι η αιγιώτικη ομάδα θα προχωρήσει με το διοικητικό σχήμα που οδήγησε με απόλυτη επιτυχία την επιστροφή του ιστορικού συλλόγου στη Γ! Εθνική και την οικονομική βοήθεια και άλλων τοπικών παραγόντων  που θα γίνουν αρωγοί σε αυτή τη φετινή προσπάθεια.

Η πρόταση του κυρίου Πέτρου Δαδιώτη ότι θα πρέπει κάθε μήνα κάποιο παράγοντες που έχουν αυτή τη  χρονική στιγμή τη δυνατότητα να βάζουν ένα χρηματικό ποσό ώστε να υπάρχει ένα ταμείο στο σύλλογο έγινε αποδεκτή, αρκεί όμως να έχει συνέχεια σε όλη τη σεζόν.

«Ο Παναιγιάλειος ανήκει σε όλη τη πόλη και δεν είναι ιδιοκτησία κανενός» τόνισε στην σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος κύριος Τάσος Βασιλείου, που εξέφρασε και το παράπονο ότι κανένας επίσημος φορέας της πόλης  δεν έστειλε ούτε μια συγχαρητήρια επιστολή για την άνοδο της ομάδας τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι μάλλον ο Παναιγιάλειος δεν ανήκει στο Αίγιο και την Αιγιάλεια.

Τις επόμενες ημέρες θα  γίνουν συνεχόμενες επαφές με το υπάρχον συμβούλιο που πήρε και τη «ψήφο εμπιστοσύνης» για να συνεχίσει την προσπάθεια που ξεκίνησε πέρυσι, με τους ανθρώπους που θα θελήσουν να βοηθήσουν την ομάδα για να βάλουν στο τραπέζι τα οικονομικά δεδομένα και να ξεκινήσει ο αγωνιστικός σχεδιασμός της νέας χρονιάς. Άλλωστε με την προκήρυξη του πρωταθλήματος η σέντρα έχει οριστεί για τις 20 Σεπτεμβρίου και θα μέσα στο πρώτο 10ημερο του Αυγούστου θα πρέπει  να έχει λυθεί το θέμα της τεχνικής ηγεσίας να έχει ολοκληρωθεί σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ και να οριστεί και η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας

Εδώ θα πρέπει να τονιστεί ότι υπάρχει και ο κίνδυνος στη προαναφερθείσα πρόταση να μην ανταποκριθούν όλα τα άτομα κάτι που το απεύχονται όλοι και τελικά να βρεθεί σε αδιέξοδο ο Παναιγιάλειος που όμως δεν θα σημαίνει και τη μη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα, καθώς θα κατατεθεί κανονικά η δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα που λήγει την Παρασκευή 31 Ιουλίου.

Facebooktwitterlinkedinrssyoutubeby feather
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

P