Με μοναδική πρόταση του Γιάννη Παπαπέτρου στις 27 Ιουλίου οι εκλογές για νέο δ.σ.

Με την παρουσία πενήντα και πλέον φιλάθλων του Παναιγιαλείου πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση της μελανόλευκης ομάδας στο εξωτερικό χώρο του κυλικείου του δημοτικού σταδίου.

Το παρών έδωσαν όλα τα μέλη του δ.σ. με τον ταμία του συλλόγου Μάριο Βαλαβάνη να κάνει τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό.

Η χρονιά που ολοκληρώθηκε με την επιστροφή στη Γ ‘ Εθνική κόστισε οικονομικά στην ομάδα  84,570 €  και αφορούν όλα τα έξοδα του συλλόγου (παίκτες, μετακινήσεις, διαιτησίες, υλικό κ.α.) ενώ τα έσοδα ήταν 84,580 € (εισιτήρια διαρκείας. αγώνων. χορηγίες, λαχειοφόρος και συνδρομές μελών). 

Η μοναδική οικονομική οφειλή που έχει ο σύλλογος είναι 600,00€ είναι προς το Δήμο Αιγιαλείας για τη χρήση των γηπέδων, το οποίο όμως θα εξωφληθεί τις επόμενες ημέρες καθώς μπήκαν χρήματα στο ταμείο από τις σημερινές ανανεώσεις των συνδρομών των μελών.

Η επόμενη μέρα όμως όπως είπανε οι άνθρωποι του συλλόγου με την υπάρχουσα κατάσταση δεν μπορεί να σχεδιαστεί με ακρίβεια, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Και οι ίδιοι οικονομικά δεν έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν μόνοι τους την ομάδα στη Γ’ Εθνική.

Για αυτό το Σάββατο το βράδυ υπήρξε μια συνάντηση με τον Γιάννη Παπαπέτρου όπου και συζήτησαν για αρκετή ώρα για το μέλλον του Παναιγιαλείου, καθώς όπως τονίστηκε στη συνέλευση ήταν η μοναδική πρόταση που κατατέθηκε για την εμπλοκή και άλλων παραγόντων στην ομάδα.

Η πλευρά του Γιάννη Παπαπέτρου έριξε 2 επιλογές στο τραπέζι. Η πρώτη ήταν να παραμείνει το υπάρχον δ.σ. με πρόεδρο όμως τον Αντώνη Ρέλλα και την οικονομική στήριξη του πρώτου με το ποσό των 30,000€, ο Αντώνης Ρέλλας όμως αρνήθηκε τη συμμετοχή του και πάλι στα διοικητικά του συλλόγου.

Η δεύτερη πρόταση ήταν ο Γιάννης Παπαπέτρου να ενισχύσει οικονομικά την ομάδα με το ποσό των 10,000€ και κάθε μέλος του συμβουλίου να δίνει μηνιαίως ένα ποσό (π.χ. 300,00€), με τον πρόεδρο όμως να δίνει το διπλάσιο (600,00€)

Και στις 2 προτάσεις ο΄ίδιος δεν θα συμμετείχε στο διοικητικό σχήμα αλλά θα τον εκπροσωπούσε ο ξαδελφός του Δημήτρης Παπαπέτρου ( ήταν παρών στη γ.σ.).

Από την πλευρά τους όμως τα υπάρχοντα μέλη του δ.σ. τόνισαν ότι αδυνατούν να τηρήσουν αυτή τη δέσμευση.

Αξίζει να τονιστεί όπως τόνισε ο Δημήτρης Παπαπέτρου ότι υπάρχουν και άλλοι επιχειρηματίες όπου θέλουν να μπουν στο διοικητικό σχήμα της ομάδας ή και σαν χορηγοί με το ποσό των 100,000€,  όχι όμως στη παρούσα φάση αλλά το φθινόπωρο, καθώς θέλουν πρώτα να δουν την λειτουργία της ομάδας διοικητικά αλλά και αγωνιστικά.

Για αυτό το λόγο όλοι συμφώνησαν να υπάρξει μια ευκαιρία στην ομάδα του Γιάννη Παπαπέτρου να βρει συμπαίκτες με αυτή τη φιλοσοφία και στις 27 Ιουλίου ημέρα Δευτέρα και την ίδια ώρα 18:30 να επαναληφθεί η γ.σ. με θέμα την ανάδειξη του νέου δ.σ. της ομάδας.

 

 

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutubeby feather
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

P