Ξεκίνησαν τα “βάσανα” για τους παίκτες της Α.Ε.Αιγίου…

Την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική χρονιά ξεκίνησε χθές το απόγευμα η Α.Ε.Αιγίου. Χρέη υπηρεσιακού προπονητή έχει αναλάβει ο Χρήστος Μαστροκυριάκος καθώς δεν θα συνεχίσει στη τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Τάκης Παπακωνσταντίνου.

Εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθεί και ο νέος προπονητής που θα οδηγήσει την Α.Ε. Αιγίου σε μια ιδιαιτέρως απαιτητική χρονιά. Στο σημείο αυτό να σημειώσουμε ότι ο Χρήστος Μαστροκυριάκος παρακολουθεί την σχολή προπονητών UEFA C που διεξάγεται στην Πάτρα.


Τέλος η διοίκηση της Α.Ε. Αιγίου θέλει να ευχαριστήσει θερμά για την πρόσφορα του τον Παναγιώτη Παπακωνσταντίνου  Ο Τάκης την περασμένη χρονιά, συντέλεσε στο να μπουν οι βάσεις στο νέο ξεκίνημα της Α.Ε. Αιγίου. Τάκη σε ευχαριστούμε και πάντα θα είσαι ένας από εμάς!

Η διοίκηση της Α.Ε. Αιγίου με σημερινή ανακοίνωση εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης ΕΒΕΞ Λ. Καραπιπερης κυρίους Λεωνίδα και Άγγελο Καραπιπέρη για την ευγενική τους χορηγία για την αγορά αθλητικού εξοπλισμού της ομάδας μας.

 

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον Σωτήρη Αγγελακόπουλο ιδιοκτήτη της εταιρείας Ελαιόφυλλο – Κτήμα Αγγελακόπουλου που για δεύτερη χρονιά συνεχίζει να είναι στο πλευρό μας και ενισχύει με χορηγία την προσπάθεια της ομάδας μας.

 

 

Με εκτίμηση,

Η διοίκηση της Α.Ε. Αιγίου

Facebooktwitterlinkedinrssyoutubeby feather
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

P