Έργο με πολλά οφέλη για τον αθλητισμό η κατασκευή του κλειστού προθερμαντηρίου.

Ένα αίτημα πολλών ετών από τους συλλόγους του κλασσικού αθλητισμού για την κατασκευή ενός κλειστού προθερμαντηρίου, που θα δώσει και τη δυνατότητα στο μέλλον να διεξαχθούν και Πανελλήνια Πρωταθλήματα στίβου φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά το επόμενο χρονικό διάστημα.

Το νέο Δ.Σ. του Αθηνόδωρου μετά τις επαφές που είχε με την δημοτική αρχή, μαζί με εκπροσώπους του ΣΕΓΑΣ  Βορείου Πελοποννήσου,  πήγαν στο Δημοτικό Στάδιο, στο χώρο που έχει επιλεγεί να γίνει το έργο (Δυτική εξέδρα). Από πλευράς χρηματοδότησης η Περιφέρεια έχει εγκρίνει το ποσό που απαιτείται και το μόνο που απομένει είναι η εκκίνηση των εργασιών.

Στη συνάντηση ήταν ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Λεωνίδας Καράμπελας, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού και Κοινωνικής Προστασίας Τάκης Ανδριόπουλος, ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δημάρχου Βασίλης Χριστόπουλος, ο μελετητής – μηχανικός του έργου Βασίλης Τιμοθέου καθώς και ομάδας μηχανικών.

Τι προβλέπει η μελέτη

Όσον αφορά το έργο αυτό προβλέπει τη κατασκευή και τοποθέτηση ταρτάν μήκος περίπου 100 μέτρων, ενώ κάτω από τις εξέδρες θα δημιουργηθούν χώροι αποθήκευσης των οργάνων του στίβου και WC. Όλος ο χώρος θα είναι κλειστός με ειδικό σκέπαστρο που δημιουργηθεί ανάμεσα στην εξέδρα και την περίφραξη του σταδίου.

Η ανακοίνωση του Αθηνόδωρου:

“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Καλογερόπουλο Δημήτριο για την εντολή υλοποίησης της πρόσφατης αυτοψίας στο στάδιο καθώς και για το πολύ έντονο ενδιαφέρον το οποίο επέδειξε για την προσπάθεια υλοποίησης του αιτήματός μας. Στέκεται, εμπράκτως, αρωγός μας , αντιλαμβανόμενος πλήρως, από την πρώτη στιγμή, τα πολλαπλά οφέλη του έργου αυτού για ολόκληρο το Δήμο Αιγιαλείας”.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

P