Με το κόσμο του ο Παναιγιάλειος θα μπει στη “μάχη” του πρωταθλήματος…

Επιτέλους. Η αντίστροφη μέτρηση να ξαναδούμε κόσμο στο γήπεδο, ξεκίνησε.
Η Πολιτεία ξεμπλοκάρει τη διαδικασία και όλα δείχνουν ότι από τις αρχές του επόμενου μήνα, οι φίλαθλοι θα μπορέσουν να επιστρέψουν στα γήπεδα, τουλάχιστον ένα σημαντικό ποσοστό που για τις ομάδες σημαίνει πολλά.

Για την ακρίβεια, όλοι μιλούν για το 20% της χωρητικότητας του κάθε γηπέδου. Για τις επαγγελματικές Κατηγορίες τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, μετά χάνεται λίγο η μπάλα, αλλά και πάλι θα υπάρχει σαφής διάταξη που θα καθορίζει τον αριθμό.
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
 Στο Παναιγιάλειο η άνθρωποι της διοίκησης σίγουρα με την ανακοίνωση θα πανηγυρίσουν, διότι η επίσημη χωρητικότητα του Δημοτικού Σταδίου Αιγίου είναι 4.500. Τούτο σημαίνει ότι οι «μελανόλευκοι» θα μπορούν να φιλοξενήσουν 1.000 θεατές, που είναι ένας εξαιρετικός αριθμός για τη Γ’ Εθνική. Και 1.000 εισιτήρια να κόβει σε κάθε παιχνίδι δεν θέλει τίποτα άλλο, όμως δεν είναι εύκολο.
Όσον αφορά τις άλλες ομάδες της Αχαΐας που θα είναι στον ίδιο όμιλο , ο Διαγόρας έχει τη μικρότερη χωρητικότητα γηπέδου (300) και άρα δεν θα μπορεί να έχει πάνω από 60-70 άτομα, ενώ Θύελλα και Αχαϊκή θα μπορούν να έχουν στο γήπεδο περίπου 300-400 φιλάθλους.
Τοπικό πρωτάθλημα
Εδώ το πράγμα περιπλέκεται λίγο, καθώς σε πολλά γήπεδα δεν υπάρχει κερκίδα και κατ’ επέκταση, ούτε επίσημη χωρητικότητα. Οι πληροφορίες της “Π” αναφέρουν ότι θα υπάρξει συγκεκριμένη διάταξη για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, καθώς δεν μπορεί για ευνόητους λόγους να ισχύσει το 20%.
Πηγή: www.pelop.gr
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

P