Λουκέτο τελικά σε όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα…

Η ΕΠΟ πριν από λίγο άλλαξε την αρχική της δημοσίευση που αφορούσε τη διακοπή μόνο των τοπικών πρωταθλήματων με νέα όπου πλέον μπαίνει λουκέτο παντού σε όλα τα πρωταθλήματα της ομοσπονδίας.

Η αρχική της ανκοίνωση στις 12:40 έγραφε:

Σύμφωνα με την σημερινή της ανακοίνωση η ΕΠΟ αναστέλλει μόνο την διεξαγωγή των τοπικών πρωταθλημάτων, χωρίς να περιέχει  και την Γ’ Εθνική. Άρα να συνεχίζεται κανονικά, πάντα με τα όσα αναφέρει στη σχετική της ανακοίνωση.

Αναστολή αγώνων τοπικών πρωταθλημάτων

Η Ιατρική Επιτροπή της ΕΠΟ ενημέρωσε όλες τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων ότι αναστέλλεται, μέχρι νεωτέρας, η διεξαγωγή φιλικών και επίσημων αγώνων τοπικών πρωταθλημάτων.

Στους συλλόγους τοπικών πρωταθλημάτων των νομών που ανήκουν στο Επίπεδο Α (Επιτήρησης/κίτρινο), επιτρέπονται οι ομαδικές προπονήσεις τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως αυτά περιγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Στις ΕΠΣ των νομών που ανήκουν στο Επίπεδο Β (Αυξημένου Κινδύνου/κόκκινο) επιτρέπεται η ατομική άσκηση χωρίς προπονητή.

 

Η νέα ανακοίνωση

Αναστολή αγώνων ερασιτεχνικών ομάδων

Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2020 02:04

 

Σε εφαρμογή των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει την αναστολή των αγώνων Κυπέλλου Ελλάδας, Πρωταθλημάτων Γ’ Εθνικής, καθώς και Α’, Β’ και Γ’ Κατηγορίας Γυναικών.

Υπενθυμίζεται ότι η Ιατρική Επιτροπή της ΕΠΟ έχει ενημερώσει όλες τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων ότι αναστέλλεται, μέχρι νεωτέρας, η διεξαγωγή φιλικών και επίσημων αγώνων τοπικών πρωταθλημάτων.

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

P