Αθηνόδωρος: Σε κυκλοφορία το ημερολόγιο του Νέου Έτους με τα έσοδα να πηγαίνουν στο ΕΚΑΜΕ

Η διοίκηση τουν Αθηνόδωρου εν’ όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, κυκλοφόρησε το ημερολόγιο του 2021. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τις αθλητικές επιδόσεις  των αθλητών και τα ρεκόρ που έχουν γίνει τη χρονιά που «φεύγει», γίνεται και αναφορά στη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Μυστική Συνέλευση της Βοστίτσας, που πάρθηκε η απόφαση για την Ελληνική Επανάσταση.

Όλα τα έσοδα από την πώληση θα διατεθούν φέτος  στο ΕΚΑΜΕ Αιγίου, μετά την απόφαση του Δ.Σ. του αιγιώτικου σωματείου.

Μάλιστα η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Μετά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Αθηνόδωρου με θέμα την έκδοση  ημερολογίου του συλλόγου για το  2021, ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά, ότι αποφασίστηκε το σύνολο των εσόδων από την διάθεση των ημερολογίων να δοθεί για τους σκοπούς του ΕΚΑΜΕ Αιγιαλείας. Με τον τρόπο αυτό ο σύλλογος θέλει αφενός να εκφράσει την στήριξή του σε ένα   σωματείο του οποίου   η αξία του έργου  είναι ανεκτίμητη, και αφετέρου να αποτελέσει την πρώτη από μια σειρά κινήσεων του συλλόγου στην κατεύθυνση της συμπόρευσης, με πρώτο στόχο να ολοκληρωθεί το «σπίτι» του ΕΚΑΜΕ το συντομότερο δυνατό.

Θεωρούμε αυτονόητη τη συμμετοχή όλων των φίλων του Αθηνόδωρου  προς την  κατεύθυνση αυτή και καλούμε όλους τους φορείς της κοινωνίας του Αιγίου και τον καθένα χωριστά να ενδυναμώσει με κάθε τρόπο την προσπάθεια αυτή».

Στον Αθηνόδωρο που εύχονται να τελειώσει το δυνατόν συντομότερο η επιδημία του covid-19, ώστε οι αθλητές του να επιστρέψουν στον αγωνιστικό στίβο με τον ερχομό του 2021 για να συνεχίσουν να γράφουν επιτυχίες σε όλα τα αγωνίσματα και τα επόμενα χρόνια.

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

P