Η απεργία έφερε αναβολή στα παιχνίδια της Τετάρτης… Στις 19 Ιουνίου η 12η αγωνιστική.

Η προγραμματισμένη απεργία των ναυτεργατών το ερχόμενο διήμερο Πέμπτη 10 και Παρασκευή 11 Ιουνίου, φέρνει μια ακόμα αναβολή στα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής για τον 9ο όμιλο.

Το πρόβλημα παρουσιάζεται στην αναμέτρηση του Παλληξουριακού με τον Αίαντα Γαστούνης καθώς οι φιλοξενούμενοι αναγκαστικά θα παρέμεναν στο νησί της Κεφαλονιάς για 2 ημέρες επιπλέον, καθώς δεν ήταν δυνατόν η επιστροφή την ημέρα του αγώνα.

Όπως είναι γνωστό όλα τα παιχνίδια όλα τα ματς έχουν την ίδια ώρα έναρξης (17:00) με το τελευταίο δρομολόγιο αναχώρησης να είναι στις 19:00 από τη Κεφαλονιά, και η ομάδα της Γαστούνης θα διανυκτέρευε αναγκαστικά στο Ληξούρι. Η έναρξη όμως της 48ωρης απεργίας από τα ξημερώματα της Πέμπτης άλλαξε όλο το πρόγραμμα του ομίλου.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη η πρωτελευταία αγωνιστική μεταφέρθηκε για την Κυριακή 19 Ιουνίου καθώς θα πρέπει πρώτα να διεξαχθούν τα  2 αναβληθέντα παιχνίδια της Θύελλας Πατρών με τη Ζάκυνθο και τον Αίαντα Γαστούνης.

Το Σάββατο 12 Ιουνίου θα γίνει το παιχνίδι Θύελλα Πατρών – Ζάκυνθος και τη Τετάρτη 15 Ιουνίου η αναμέτρηση Αίαντας Γαστούνης – Θύελλα Πατρών.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

P