Στο team της κολύμβησης στη Φιλαθλητική ο προπονητής Γιώργος Παπαδόπουλος.

Μια ακόμη προσθήκη στο τεχνικTHWό τημ της κολύμβησης ανακοίνωσε η Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου με την πρόσληψη του προπονητή Γιώργου Παπαδόπουλου.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Το αθλητικό μας σωματείο, βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, είναι πλέον μέλος στο προπονητικό team του τμήματος κολύμβησης της Φιλαθλητικής Λέσχης Αιγίου.
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, είναι Πτυχιούχος πανεπιστημίου Βελιγραδίου τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με ειδικότητα στην κολύμβηση και επίσης απόφοιτος της σχολής ναυαγοσωστικής. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στην εκπαίδευση και εκπαιδευτικός στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.
Έχει πλούσια επαγγελματική σταδιοδρομία, μια και εργάζεται ως προπονητής εδώ και 19 χρόνια.
Αναλυτικά:
2002-2006   Προπονητής κολύμβησης στην Ν.Ε. Πατρών
2006-2007    Προπονητής Κολύμβησης στον Ν.Ο. Χανίων
2007-2008    Προπονητής κολύμβησης στην Ν.Ε. Πατρών
2008-2013    Προπονητής κολύμβησης στον Ν.Ο. Πατρών,
2013-2019     Προπονητής κολύμβησης στην Σχολή Κολύμβησης Πάτρας
2019-2021     Προπονητής κολύμβησης στην ομάδα Άκρος Πατρών
Έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στην ανάδειξη ταλέντων στο άθλημα της κολύμβησης και στη εξειδικευμένη προπόνηση αναλόγως το επίπεδο του κάθε αθλητή. Ειδικεύεται σε όλα τα τμήματα και επίπεδα κολύμβησης με προτίμηση στην κατηγορία των επιλέκτων στην οποία ασχολούμαι έως και σήμερα.
Φίλε Γιώργο, καλωσόρισες στο Αίγιο και στην οικογένεια της Φιλαθλητικής Λέσχης. Ελπίζουμε στην πισίνα της πολής μας να βρεις τις καταλλήλες συνθήκες να απολαύσεις την προπονητική, στο άθλημα που αγάπησες, την κολύμβηση.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

P