Ήφαιστος/Αχιλλέας..ξεκίνησε το μεταγραφικό του σχεδιασμό για το νέο πρωτάθλημα.

Αποφασισμένος να παρουσιαστεί αρκετά ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τον 1ο  όμιλο του νότου ο Ήφαιστος / Αχιλλέας Αιγιάλειας ξεκίνησε το μεταγραφικό του σχεδιασμό.

Το Aigio All Sports επικοινώνησε με τον πρόεδρο της αιγιώτικης ομάδας το Γιώργο  Γιαννόπουλο με τον τελευταίο να δηλώνει ” ότι φέτος, θέλουμε να φανούμε περισσότερο ανταγωνιστικοί σε σχέση με την περσινή σεζόν που τελειώσε αρκετά νωρίς και για αυτό το σκοπό κτίζουμε τη ομάδα μας για το νέο πρωτάθλημα”.

Το πρώτο βήμα έγινε με την ανανέωση της συνεργασίας όσον αφορά τη τεχνική ηγεσία με τον Γιάννη Γιούπη, ενώ συνεργάτη του στο πάγκο θα έχει τον Φίλιππα Φιλίππου.

Στο ρόστερ της ομάδας προστέθηκαν οι Απόστολος Βεργανελάκης στη θέση του γκάρντ (επέστρεψε ύστερα από απουσία ενός χρόνου), ο Λάμπης Οικονομόπουλος που παίζει στη θέση του σέντερ, ο Θοδώρης Γκόβας γκάρντ και ο αιγιώτης Λευτέρης Ιατρόπουλος που ξεκίνησε από την ομάδα του Ήφαιστου και τα τελευταία χρόνια λόγω σπουδών αγωνιζόταν σε ομάδα της Καστοριάς.

Από την ομάδα της περσινής σεζόν ανανέωσαν οι Κώστας Κεφαλάς, Γιώργος Καραγιάννης, Παναγιώτης Τσεκλένης, οι Γιάννης Μανωλόπουλος και Γιάννης Σωτηρόπουλος, όπως επίσης οι Γιαννούτσος και Γκουρβέλος. 

Τέλος δεν θα συνεχίσουν με τη φανέλα του Ήφαιστου οι Καραδολάμης, Σούρλος, Γιαννόπουλος και Γιοβάς με την διοίκηση να τους ευχαριστεί για την προσφορά τους  και να τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

P